Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΛΑΟΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΤΡΩΝΗ(ΣΥΡΙΖΑ)


Ανοησία, βλακεία ή κάτι πιο προχωρημένο;

Βραβείο Νόμπελ βλακείας διεκδικεί ο Δρ Κοτρώνης έπειτα από την δημοσίευση της επιστημονικής του διατριβής με θέμα την οφθαλμαπάτη. Μία διατριβή της οποίας όμως στην πραγματικότητα αγνοείται η πατρότητα! Αυτό γιατί απλούστατα ο Π. Κοτρώνης «αλίευσε» το εν λόγω δημοσιευθέν στον τοπικό τύπο «πόνημά» του από το διαδίκτυο, το οποίο φαίνεται να πρωτοαναρτήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2009 (http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=372) και 1/10/2009
(http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2009/10/blog-post_3940.html) κ.ά.
δηλαδή μόλις λίγες ημέρες πριν από τις Εθνικές Εκλογές. Τυχαίο;
Αναρτήθηκε μάλιστα ανώνυμα διότι πιθανότατα ο εμπνευστής του φοβήθηκε μην τον πάρουν με τις … κοτρώνες!! Έτσι δεν μπορεί να διεκδικήσει τελικά το Νόμπελ αλλά εμείς τουλάχιστον τον απαλλάσσουμε λόγω βλακείας.
Χιλιάδες παρόμοια άρθρα και σχόλια «ανεβαίνουν» στο διαδίκτυο από ιστοσελίδες και blogs του συναφιού του Π. Κοτρώνη. Νεοταξικά τσιράκια του Soros και της παγκοσμιοποιήσεως έχουν επιδοθεί σε μία άνευ προηγουμένου λυσσαλέα επίθεση με ύβρεις και συκοφαντίες σε οποιονδήποτε και οτιδήποτε τους θυμίζει τον Σταυρό, προσπαθώντας ματαίως να πείσουν ότι όπου Σταυρός και φασισμός όπου πατριωτισμός και νεοναζισμός, προφανώς για να δικαιολογήσουν τον μισθό τους προσφέροντας με ζήλο τις υπηρεσίες τους στα διάφορα «παρατηρητήρια» του αφεντικού τους. Τον τελευταίο καιρό όμως με την προσπάθεια αποκαθηλώσεως του Σταυρού από όλα τα δημόσια σχολεία και καταστήματα (προσεχώς και από τους Ιερούς Ναούς) και από την Ελληνική Σημαία, βρήκαν την ευκαιρία να αποκαθηλώσουν τον Σταυρό και από το έμβλημα του ελληνικού πολιτικού κόμματος ΛΑ.Ο΄.Σ. (και όχι της Λαϊκής Δη-μοκρατίας του Λάος, του μονοκομματικού κομμουνιστικού κράτους της Νοτιοανατολικής Ασίας).
Μία «αποκαθήλωση» όμως (εδώ πρέπει να το επισημάνουμε προς ενημέρωση και αποφυγή παρεξηγήσεων) την οποία νομικώς επέβαλε ήδη από τις Εθνικές Εκλογές της 7ης Μαρτίου του 2004 ο Άρειος Πάγος, εφαρμόζοντας το Προεδρικό Διάταγμα 55/1999 άρθρο 37 παρ. 5α (ΦΕΚ 58 Α΄) κωδικοποιημένο σε «ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ» με το Π.Δ. 351/03(ΦΕΚ 316 Α΄/31-12-03) όπου «Απαγορεύεται η χρήση ως ονόματος και εμβλήματος ή σήματος κόμματος : συμβόλου θρησκευτικής λατρείας, της Σημαίας της Πατρίδας ή άλλου παρόμοιου συμβόλου ή σημείου ιδιαίτερης ευλάβειας». Γι΄ αυτό έγινε η αναγκαστική τροποποίηση στο καταστατικό του ΛΑ.Ο.Σ. (Κεφ. 1 άρθρ. 4) όπου η αναφορά σε Σταυρό αντικαταστάθηκε από τέσσερα «βέλη» τα οποία συμπίπτουν σε «νοητό σημείο» με αποτέλεσμα κάποιοι ψευτοπροοδευτικάριοι να έχουν οφθαλμαπάτες. Τα παράπονα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πά-γου!
Να είναι σίγουροι οι υπηρέτες του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ της Νέας Εποχής ότι εάν ο Μασσωνισμός - Ελευθεροτεκτονισμός από Σωματείο αναγνωρισθεί ως Θρησκεία θα πρέπει και αυτοί να αλλάξουν το σήμα του κόμματός τους. Καταστατικό του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ παρ. 2γ: «το έμβλημα του κόμματος αποτελείται από ένα αστέρι κίτρινου χρώματος που προβάλλει πίσω από δύο πλάγιες παράλληλες τεθλασμένες γραμμές, κόκκινη και μπλε». Αστέρι που προβάλλει, ο ανατέλλων αστέρας, το πρωϊνό αστέρι, ο φέρων την Ηώ (αυγή- αυγερινός) Εωσφόρος, το αστέρι της πτώσεως η παράστασις και το όνομα του ιδίου του Σατανά. Σύμπτωση;
Το μόνο σημείο της «διατριβής» που έχει την πατρότητα του Δρος Κοτρώνη είναι η αναφορά στον αείμνηστο Πρωθυπουργό της Ελλάδος Ιωάννη Μεταξά και στη φωτογραφία του, που κοσμεί το γραφείο της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Σερρών. Για το πόσο δικτάτορας ήταν ή εν τέλει τι είναι δικτάτορας είναι ένα άλλο θέμα που χρίζει συζητήσεως αλλά με νοήμονες ανθρώπους. Παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στις φωτογραφίες του Ελευθερίου Βενιζέλου, του Γρίβα Διγενή, τα πορτραίτα του Λεωνίδα, του Φιλίππου, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη που επίσης κοσμούν το γραφείο, καθώς και τα εικονίσματα του Αγίου Γεωργίου, της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Κυρίου Ημών Ιησού Χρι-στού.
Φυσικά και αναφερόμαστε στον Ιωάννη Μεταξά ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με ένα από τα μεγαλύτερα Έπη της Ελληνικής Ιστορίας. Είναι αυτός ο οποίος έστειλε το τελεσίγραφο με το θρυλικό «ΟΧΙ» στον φασίστα Μουσολίνι, είναι αυτός ο οποίος προετοίμασε τους Έλληνες και την αμυντική μηχανή της χώρας να αποκρούσουν την εισβολή των ναζί του Χίτλερ. Αντιθέτως οι κομμουνιστές της εποχής είναι αυτοί που δίναν το σύνθημα της αποχής από τον Αγώνα του Ελληνικού Έθνους στα βουνά της Βορείου Ηπείρου και της Αλβανίας ενάντια στον εισβολέα φασισμό διότι απλά τον καιρό εκείνο ο «πατερούλης» τους Στάλιν ήταν σύμμαχος με τον ναζί Χίτλερ. Ο Πατροκοσμάς το είχε πει ότι θα έρθει ο καιρός που το μαύρο θα το λένε άσπρο και το άσπρο μαύρο. Αν κάποιοι αριστεριστές πραγματικά κόπτονται για τα δικαιώματα των εργατών θα έπρεπε και αυτοί να έχουν μία φωτογραφία του Ιωάννη Μεταξά, ο οποίος υπήρξε ο πραγματικός Πατέρας του Εργάτη απολαμβάνοντας μέχρι και σήμερα ο Ελληνικός Λαός τα οφέλη και τα αγαθά της δικής του εργατικής πο-λιτικής, τα οποία πλέον κινδυνεύουν καθώς η σημερινή δημοκρατία δεν μπορεί να διαχειριστεί ορθά (κοινωνική ασφάλιση, δωρεάν δημόσια υγεία, σύνταξη στα «περήφανα γηρατειά», Κυριακή αργία, άδεια μετ΄ αποδοχών κ.ά.)
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον «δημοκράτη» Κοτρώνη και την συντεχνία του ότι, αν τους πιάσει πανικός και υστερία και επιθυμούν να εκτονώσουν τα «δημοκρατικά» ένστικτά τους σπάζοντας για άλλη μια φορά τα γραφεία μας, βρίσκονται ακόμα στην ίδια γνωστή διεύθυνση.
Τέλος θυμίζουμε τη γνωστή ρήση που λέει ότι το σύμπαν και η ανοησία δεν έχουν όρια. Οι επιστήμονες μέχρι και σήμερα δεν είναι σίγουροι αν το πρώτο έχει. Πάντως σε κάθε περίπτωση το δεύτερο δεν έχει όρια.



Έγραψε (ολόκληρο το άρθρο) ο Παναγιώτης Τσούκαλος
Γραμματέας Ν. Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Σερρών
Ενέκρινε και συνυπέγραψε ο Εμμανουήλ Κουκουβάτσιος
Πρόεδρος Ν. Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Σερρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ