Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Σύσκεψη με επαγγελματίες


Παρουσία του Νομάρχη Σερρών κ. Στέφανου Φωτιάδη και του Αντινομάρχη κ. Παύλου Καρυπίδη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου, σύσκεψη με τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους τουριστικούς πλόες.
Στη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχε η πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης της λίμνης Κερκίνης και Δήμαρχοι της περιοχής, συζητήθηκαν θέματα, όπως η επικαιροποίηση και ανανέωση των αδειών και γενικότερα η λειτουργία των επαγγελματιών στα όρια της λίμνης.
Το ενδιαφέρον και ο στόχος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης είναι η καλύτερη συμπεριφορά απέναντι στους επισκέπτες της λίμνης, έτσι ώστε να φεύγουν ενθουσιασμένοι και ευχαριστημένοι και τα τυχόν μικροπροβλήματα να αντιμετωπίζονται μέσα από συζήτηση.
Όπως επισημάνθηκε, θα ακολουθήσει και δεύτερη συνάντηση, πέρα από τις κινήσεις που θα πρέπει να κάνουν οι επαγγελματίες, αλλά και η Νομαρχία σε συνεργασία με τον φορέα διαχείρισης της λίμνης Κερκίνης, για την επίλυση των όποιων προβλημάτων, έτσι ώστε να επιτευχθεί το κατάλληλο κλίμα για τον επισκέπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ