Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Πενήντα τεσσάρα ατόμα για την ΔΕΗ


Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. (ΔΕΗ), ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οχτώ (8) μηνών, συνολικού αριθμού πενήντα τεσσάρων (54) ατόμων για την κάλυψη εποχικών η παροδικών αναγκών των μονάδων της Διεύθυνσης Πωλήσεων (Δ.ΠΩΛ.). Για το κατάστημα πωλήσεων (Κ/Π) στην πόλη των Σερρών προβλέπεται η κάλυψη μιας (1) θέσεως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), με αντίστοιχη ειδικότητα Διοικητικού – Λογιστικού (Ταμίες).
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτηση και τα αντίστοιχα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς στα γραφεία της υπηρεσίας της ΔΕΗ Θεσσαλονίκης στην ακόλουθη διεύθυνση: Ανδριανουπόλεως 24, τ.κ.55133 και ειδικότερα στην υπηρεσία ΔΠΩΛ/Κλάδος πωλήσεων Μακεδονίας – Θράκης. Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να καλούν στα τηλ. 2310-482277 & 2310-454054 όπου αρμόδιος υπάλληλος για πληροφορίες ορίστηκε ο κ.Πετρόπουλος Αντώνιος. Η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίστηκε από την Δευτέρα, 23/11/2009 έως την Τρίτη, 2/12/2009.
Η ανακοίνωση της προκήρυξης και τα έντυπα των αιτήσεων διατίθενται από το γραφείο της ΔΕΗ Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση που προαναφέρεται και στο γραφείο της ΔΕΗ Σερρών, ενώ πρόκειται να αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr/, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Προκηρύξεις Πλήρωσης Θέσεων Εργασίας») όπου και θα είναι διαθέσιμη η προβολή και η λήψη αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ