Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Συμεωνίδης: «Μεγαλύτερο Πάθος»


Αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του θα τεθεί ο Φίλιππος Συμεωνίδης
Ιστορικές στιγμές περιμένουν τους Ικάρους το Σάββατο (28/11, 17.30) στο Κλειστό της Κοιλάδας. Οι «κυανοκίτρινοι» θα υποδεχθούν ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά σωματεία της χωρας, τον Ηρακλή του Λευτέρη Κακιούση και στις τάξεις των Σερραίων έχει σημάνει «συναγερμός». Η συγκυρία είναι η καλύτερη δυνατή, αφού οι Ικαροι προέρχονται από μια μεγάλη εμφάνιση και μια νίκη εκτός έδρας επί της πρωτοπόρου μέχρι το Σάββατο Νήαρ Ηστ. Μια νίκη που συζητήθηκε αρκετά στον κόσμο του μπάσκετ. Ο εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας στον αγώνα της Καισαριανής, Φίλιππος Συμεωνίδης μίλησε στο http://www.ikaroibc.gr/ τόσο για τη μεγάλη εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής, όσο και για τις δυσκολίες του επερχόμενου αγώνα με το «Γηραιό».
- Τι άλλαξε η ομάδα ώστε να φτάσει σ΄ αυτή τη μεγάλη νίκη;
«Δεν νομίζω πως αλλάξαμε κάτι στον τρόπο παιχνιδιού μας. Ισως η διαφορά να ήταν στο ότι θέλαμε τη νίκη περισσότερο από τους αντιπάλους μας, για να ξεμπλοκάρουμε και να δείξουμε τις δυνατότητές μας. Στο παιχνίδι αυτό δεν μας περίμενε κανείς και είχαμε λιγότερο άγχος. Ετσι παίξαμε αυτό που πραγματικά μπορούμε. Δεν πιστεύω ότι αξίζει στην ομάδα να είναι σε χαμηλή βαθμολογική θέση. Η συνέχεια θα δείξει αν θα βγάλουμε στο παρκέ τις δυνατότητες που έχουμε».
- Μπροστά μας είναι ένα παιχνίδι ισορικής σημασίας για τους Ικάρους, αλλά και ένα ματς με τον δυσκολότερο ίσως αντίπαλο του πρωταθλήματος. Τι πρέπει να κάνουν οι Ικαροι για να βγουν νικητές;
«Πρέπει και πάλι να δείξουμε μεγαλύτρο πάθος για τη νίκη. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να δείξουμε επιτέλους στον κόσμο μας ότι είμαστε καλή ομάδα και ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε καλύτερες βαθμολογικές θέσεις».
- Ποιο είναι αγωνιστικά το μεγάλο ατού του Ηρακλή;
«Νομίζω ότι ο Ηρακλής δεν έχει μόνο καλούς αλλά και πολλούς παίκτες. Είναι ομάδα με μεγάλο βάθος και ο προπονητής του έχει την δυνατότητα να κάνει συχνές αλλαγές, κρατώντας ξεκούραστους τους παίκτες και παρουσιάζοντας ταυτόχρονα ένα ισχυρό σύνολο μέσα στο παρκέ ανά πάσα στιγμή. Πρέπει να παίξουμε μυαλωμένα αλλά και με πάθος για να φτάσουμε στη νίκη».
Νίκη για το παιδικό
Επιστροφή στις νίκες για το τμήμα παίδων των Ικάρων. Οι παίκτες του Φώτη Κοκκολιού επικράτησαν με 61-41 (ημίχρονο 33-19) της ΑΕ Σερρών με πρωτο σκόρερ τον Κυριάνη (26 π., 5 τρίπ.).
Οι πόντοι των Ικάρων: Καλαϊτζής, Μηλίδης 4, Σαράντης – Κων/νου, Θεοχαρίδης 6, Παπάς 6, Κανακάρης, Κυριάνης 26 (5), Γ. Παπαδόπουλος 2, Χρ. Παπαδόπουλος 9, Καραμπέκης 6, Παρνάρας 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ