Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

"ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ"



ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ
ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ
ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ: “ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ,
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ”

Με το Τοπικό Συμβούλιο Ελαιώνα συναντήθηκε ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Πέτρος Αγγελίδης και στελέχη της παράταξής του, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων, για τα διάφορα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Δημοτικού Διαμερίσματος Ελαιώνα και η προώθηση και επίλυση αυτών των προβλημάτων.
Να σημειωθεί, ότι η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων πραγματοποίησε τη δεύτερή της επίσκεψη στο Τοπικό Συμβούλιο Ελαιώνα, κατά τη διάρκεια αυτής της δημαρχιακής θητείας, όπως επίσης δύο φορές επισκέφθηκε και τα Τοπικά Συμβούλια Οινούσας και Επταμύλων.
Μετά το τέλος της συζήτησης, η οποία ολοκληρώθηκε σε κλίμα φιλικό και εγκάρδιο, ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Πέτρος Αγγελίδης δήλωσε, ότι τα ίδια προβλήματα που ετέθησαν κατά την πρώτη επίσκεψη της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων στο Τοπικό Συμβούλιο Ελαιώνα, πριν από δύο χρόνια (25 Νοεμβρίου 2007), δυστυχώς τα ίδια προβλήματα συζητήθηκαν και τώρα.
«Η στασιμότητα είναι το χαρακτηριστικό στοιχείο που κυριαρχεί όχι μόνο στον Ελαιώνα αλλά και σε όλο το Δήμο Σερρών» τόνισε ο κ. Αγγελίδης, ενώ συνεχίζοντας είπε ότι « η δημοτική αρχή όχι μόνον δεν έχει υλοποιήσει καμία σχεδόν προεκλογική της υπόσχεση, αλλά δεν είναι ικανή να ανταποκριθεί ούτε και στην καθημερινότητα».
Τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους του Ελαιώνα, όπως ετέθησαν από τον πρόεδρο και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου είναι τα εξής:
1ον. Η διαπλάτυνση του κεντρικού δρόμου.
2ον. Η αγροτική οδοποιΐα.
3ον. Η κατασκευή υδραγωγείου.
4ον. Η αποχέτευση και η κατασκευή τοπικού βιολογικού καθαρισμού.
5ον. Κατασκευή γηπέδου 5 x 5.
6ον.Τοποθέτηση κεραίας για να μπορούν οι κάτοικοι Ελαιώνα να παρακολουθούν τα τοπικά κανάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ