Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Τέσσερα (4) άτομα στο Δήμο Αλιστράτης


. Ο Δήμος Αλιστράτης που εδρεύει στην Αλιστράτη Σερρών, ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οχτώ (8) μηνών, συνολικού αριθμού τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών η παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου Αλιστράτης για τις εξής, κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο όπως αναγράφονται παρακάτω : μία (1) θέση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), ειδικότητας Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (Γκρέιντερ), μία (1) θέση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ειδικότητας Οδηγών Αυτοκινήτων (Απορριμματοφόρου) και δύο (2) θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ), ειδικότητας Προσωπικού Καθαριότητας (Γενικών καθηκόντων).
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτηση και τα αντίστοιχα δικαιολογητικά στα γραφεία του Δήμου Αλιστράτης. Για περισσότερες πληροφορίες, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στην αρμόδια υπάλληλο: Κα Μαρία Παπακωνσταντίνου και στο τηλέφωνο: 23243-50320. Η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίστηκε από το Σάββατο 21 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009.
Η ανακοίνωση της προκήρυξης και τα έντυπα των αιτήσεων διατίθενται στο ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (γραφείο ΑΣΕΠ, αρ.126), ενώ έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Προκηρύξεις Πλήρωσης Θέσεων Εργασίας»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ