Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Κοινή σύσκεψη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκησης - Επιμελητηρίου

Η πρώτη σύσκεψη της κοινής ομάδας εργασίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών και του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 24 Νοεμβρίου στο γραφείο του Νομάρχη, υπό την προεδρία του Προέδρου Του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Γιάννη Πέτκογλου και με τη συμμετοχή των Νομαρχιακών Συμβούλων κ.κ. Σοφοκλή Θεμιστοκλέους και Απόστολου Μυτιληναίου (μέλος Δ.Σ. ΕΒΕΣ), του Γενικού Γραμματέα της Ν.Α. κ. Γιάννη Αναστασιάδη, των Διευθυντών Προγραμματισμού και Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν.Α. κ.κ. Άγγελου Τσουγκάρη και Αλέξανδρου Φωταρούδη και του υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων του ΕΒΕΣ κ. Νίκου Αθανασίου.
Η κοινή ομάδα εργασίας συμφωνήθηκε να συγκροτηθεί κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του ΕΒΕΣ (Πέμπτη 23 Νοεμβρίου), με τη συμμετοχή αιρετών και τεχνοκρατών, για την επιμέλεια και υλοποίηση δράσεων που θα προωθούνται από κοινού.
Θέμα της πρώτης σύσκεψης ήταν το επιχειρησιακό σχέδιο του Νομού Σερρών. Από την πλευρά του ΕΒΕΣ κατατέθηκαν προτάσεις εν όψει κατάρτισης του επιχειρησιακού και συμφωνήθηκε να υπάρξουν ανάλογες συσκέψεις και για άλλα θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη του Νομού.
Σε δήλωσή του, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, ο κ. Πέτκογλου εξέφρασε την άποψη ότι η επιτροπή μπορεί να λειτουργήσει θετικά για την ανάπτυξη του Νομού και αντίστοιχες προσπάθειες μπορούν και πρέπει να γίνουν με τη συνεργασία και άλλων φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ