Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ


ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ, ΑΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ
Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων κατέθεσε την εξής επερώτηση προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009.
Κύριε πρόεδρε
Βάσει του άρθρου 48 του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Αγγελίδης Πέτρος, Παπαβασιλείου Βασίλειος, Μπιτζίδου-Σαρακενίδου Σοφία, Γαλάνης Στέργιος και Αρβανίτη-Αγιαννίδου Σταυρούλα, καταθέτουμε την εξής επερώτηση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009:
“Σύμφωνα με καταγγελία του σωματείου εργαζομένων της ΔΕΥΑΣ, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΣ στις 30-10-2009, ο Δήμαρχος κ. Βλάχος Ιωάννης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Τσιμερίκας Γεώργιος και η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΣ, έδιωξαν μέσα από το χώρο που συνεδρίαζε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΣ, το προεδρείο του σωματείου των εργαζομένων της ΔΕΥΑΣ, οι οποίοι ήθελαν να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση, διότι συζητούνταν θέματα που αφορούσαν τους εργαζόμενους.
Είναι γνωστό σε όλους ότι το προεδρείο του σωματείου των εργαζομένων της ΔΕΥΑΣ, όπως έχει καθιερωθεί από ιδρύσεως της ΔΕΥΑΣ παρακολουθεί τις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΣ, ειδικά όταν υπάρχουν θέματα εργαζομένων.
Ερωτούμε το Δήμαρχο και τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΣ, για ποιο λόγο απέβαλαν το προεδρείο του σωματείου των εργαζομένων της ΔΕΥΑΣ από το χώρο που συνεδρίαζε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΣ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ