Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων του γραπτού διαγωνισμού 4Π/2008 (531/15-10-2008 και 5Π/2008

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) ανακοίνωσε την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων του γραπτού διαγωνισμού για την κατάρτιση πινάκων διοριστέων εκπαιδευτικών λειτουργών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των προκηρύξεων 4Π/2008 (531/15-10-2008/τεύχος ΑΣΕΠ) και 5Π/2008 (530/15-10-2008/τεύχος ΑΣΕΠ) για τους υποψηφίους των κλάδων: ΠΕ18.01 Γραφικών Τεχνών, Γραφιστικής, Διακοσμητικής & Συντηρητών Έργων Τέχνης και Αρχαιολογικών Ευρημάτων, ΠΕ12.04 Μηχανολόγων, Ναυπηγών & Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, ΠΕ17.02 Μηχανολόγων, Ναυπηγών και Τεχνολόγων Ενεργειακής Τεχνικής (κατεύθυνση: ενεργειακού μηχανολόγου), ΠΕ18.18 Οχημάτων ΤΕΙ και ΠΕ18.31 Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αναζητούν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, είτε προσερχόμενοι στο ΚΕΠ της ΝΑ Σερρών, όπου οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα αναμένεται να παραληφθούν, είτε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr). Διευκρινίζεται ότι σε συνάρτηση με τις υποδείξεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι αλφαβητικοί πίνακες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ περιλαμβάνουν τα στοιχεία και την επίδοση μόνο όσων υποψηφίων πέτυχαν βαθμολογία τουλάχιστον πενηντα πέντε (55) μονάδων ως βαθμό στη γραπτή εξέταση και συγχρόνως τουλάχιστον πενήντα μονάδες (50) σε κάθε μια από τις δυο θεματικές ενότητες. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι μπορούν να αναζητούν τη βαθμολογία τους, με την πληκτρολόγηση του ονόματος, του επωνύμου, του αριθμού ταυτότητας και του δεκαψήφιου κωδικού συμμετοχής τους, ο οποίος τους είχε δοθεί κατά την εξέταση. Η σχετική εύρεση μπορεί να γίνει από το πλαίσιο αναζήτησης της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ. Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προωθούνται στις αντίστοιχες ενότητες αναζήτησης της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ και μέσω της ιστοσελίδας του ΚΕΠ της ΝΑ Σερρών (https://egov.naserron.gr, ενότητα ΚΕΠ ΝΑ Σερρών, υπο-ενότητα Αποτελεσμάτων Διαγωνισμών), όπου οι πίνακες των προσωρινών αποτελεσμάτων έχουν ήδη αναρτηθεί.
Επισημαίνεται ότι οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά τους σχετικούς ελέγχους και την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων λήγει με την πάροδο της Παρασκευής, 27/11/2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ