Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Στο κλειστό από νωρίς...


Ιστορικής σημασίας θεωρείται στους Ικάρους το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηρακλή. Οι «κυανοκίτρινοι» προετοιμάζονται εντός και εκτός παρκέ για τη μεγάλη αναμέτρηση με την ιστορικότερη αλλά και πιο δυνατή ομάδα της κατηγορίας που θα ξεκινήσει στις 17.30 το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό της Κοιλάδας.
Στα αγωνιστικά, ο Στάθης Καμαράκης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η νίκη επί της αήττητης μέχρι πρότινος Νήαρ Ηστ μέσα στην Αθήνα προσέδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους Σερραίους, αφού έδειξαν ότι μπορούν να συναγωνιστούν τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας. Με συναίσθηση του βαθμού δυσκολίας του αγώνα με το «Γηραιό», αλλά και με πίστη στις δυνάμεις και τις δυνατότητές τους, οι παίκτες των Ικάρων προετοιμάζονται κατάλληλα για να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους στο παρκέ.
Αναμένεται sold out
Εντονο είναι, εν τω μεταξύ, το ενδιαφέρον των Σερραίων φιλάθλων για την αναμέτρηση του Σαββάτου. Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για κατάμεστο γήπεδο, αφού αναμένονται και αρκετοί φίλαθλοι του Ηρακλή από τη Θεσσαλονίκη. Η διοίκηση των Ικάρων προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση:
«Αγαπητοί φίλοι της ομάδας,
Το Δ.Σ. του ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ σας ευχαριστεί για τη μεγάλη στήριξη που έχετε παράσχει στην ομάδα. Εν όψει του Σαββατιάτικου ιστορικού αγώνα με αντίπαλο τον Ηρακλή, παρακαλούμε για την δική σας εξυπηρέτηση να προσέλθετε στο γήπεδο νωρίτερα από το συνηθισμένο (ώρα έναρξης 17.30), προς αποφυγήν ταλαιπωρίας ή καθυστέρησης.
ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ»
*Να σημειωθεί ότι ο σύλλογος έχει προραμματίσει και πάλι αρκετές εκδηλώσεις (διαγωνισμούς και κληρώσεις) για τους φιλάθλους, με αφορμή τον σημαντικό αυτό αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ