Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

«Κομμάντος» στην Καισαριανή!


Μεγάλη νίκη των Ικάρων επί της πρωτοπόρου Νήαρ Ηστ με 65-79! Αποφασισμένοι και ψυχωμένοι οι παίκτες του Στάθη Καμαράκη, θριάμβευσαν με 14 πόντους διαφορά μέσα σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος.

Οι «κυανοκίτρινοι» επέβαλλαν από την αρχή του αγώνα το ρυθμό τους στηριζόμενοι στην καλή τους άμυνα. Περιόρισαν το γρήγορο τέμπο της Νήαρ Ηστ (το μεγάλο όπλο της ομάδας του Τόλη Καρνέση) και έδειξαν πλήρη αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι 5 εναντίον 5. Η μεγάλη εμφάνιση του Τότσιου, που πέτυχε 26 πόντους με 4 τρίποντα αλλά και η επιθετική πολυφωνία με ακόμα τρεις παίκτες να πετυχαίνουν διψήφιο αριθμό πόντων (μάλιστα οι Ασημάκης και Συμεωνίδης είχαν συνολικά 10/12 δίποντα) έφεραν τους Ικάρους να προηγούνται από τα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου με σημαντικές διαφορές.

Μάλιστα, οι Ικαροι δεν έδωσαν δικαίωμα αμφισβήτησης της νίκης ούτε στο τέταρτο δεκάλεπτο, όταν οι Τότσιος και Χόχλερ είχαν αποβληθεί με 5 φάουλ.

Πολλές καθυστερήσεις και διακοπές

15 λεπτά αργότερα από το προγραμματισμένο ξεκίνησε το παιχνίδι, αφού έσπασε η μία στεφάνη κατά το ζέσταμα. Επίσης, σημειώθηκαν δύο διακοπές στο δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο, εξαιτίας της συμπεριφοράς μερίδας των οπαδών των γηπεδούχων.

Το φύλλο αγώνα που συνέταξαν οι διαιτητές: «Το παιχνίδι ξεκίνησε με 15λέπτη καθυστέρηση, λόγω αντικατάστασης του σπασμένου στεφανιού. Ενώ απέμεναν 6.03'' πριν από τη λήξη του β' δεκαλέπτου, φίλαθλος της γηπεδούχου ομάδας εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να κάνει υποδείξεις στους διαιτητές. Ενώ απέμεναν 8.17'' πριν το τέλος δ' δεκαλέπτου, το παιχνίδι διεκόπη και πάλι για 10 λεπτά, περιμένοντας ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης, για την περαιτέρω ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Μετά την έλευση της αστυνομικής δύναμης ο αγώνας συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά».

Και τώρα ο Ηρακλής!

Επόμενη πρόκληση για τους Ικάρους, το παιχνίδι – σταθμός με αντίπαλο τον Ηρακλή το Σάββατο 28/11 στις 17.30 στο Κλειστό της Κοιλάδας.

Πηγή: ikaroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ