Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Σε λειτουργία οι φωτεινοί σηματοδότες στον κόμβο Ν. Σουλίου

Σε λειτουργία τέθηκαν οι φωτεινοί σηματοδότες της Ε.Ο. Σερρών – Δράμας στον κόμβο του Νέου Σουλίου. Οι σηματοδότες που τοποθετήθηκαν από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών, λειτούργησαν δοκιμαστικά το Σαββατοκύριακο και σήμερα, Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου τέθηκαν σε κανονική λειτουργία, διευκολύνοντας την κίνηση των οχημάτων.

Ι. Σαββίδου: «Αναγκαίο το έργο»

Σε δηλώσεις της, η Αντινομάρχης Υποδομών κυρία Ιορδάνα Σαββίδου αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα του έργου, επισημαίνοντας τα εξής: «Προχωρήσαμε στην τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών, μετά από αίτημα των κατοίκων του Δήμου Εμμανουήλ Παπά, γιατί διαπιστώσαμε ότι στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει έντονο πρόβλημα.
Κάναμε τη μελέτη, πήραμε την έγκριση από την Περιφέρεια και δημοπρατήσαμε το έργο που είναι προϋπολογισμού 85.000 ευρώ.
Όπως είναι φανερό, η ροή της κυκλοφορίας στον κόμβο, γίνεται κανονικά και με ασφάλεια, χωρίς κίνδυνο πρόκλησης ατυχημάτων».

Β. Τσικές: «Ικανοποιημένοι από την υλοποίηση»

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παπά κ. Βασίλης Τσικές εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υλοποίηση του έργου. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Νέου Σουλίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Νέου Σουλίου, πήρε σάρκα και οστά.
Εμείς, ως Δημοτική αρχή υποβάλαμε το αίτημά μας για το έργο στην Περιφέρεια που μας απάντησε ότι δεν υπάρχουν χρήματα. Το αίτημα για το έργο αγκαλιάστηκε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και, όπως βλέπετε, υλοποιήθηκε. Πρέπει, λοιπόν, να τονίσουμε την ευαισθησία του Νομάρχη για το συγκεκριμένο έργο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ