Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Επίσκεψη Ψωμιάδη στον Νομάρχη Σερρών


Τον Νομάρχη Σερρών κ. Στέφανο Φωτιάδη επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Νομό Σερρών ως υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Νομάρχη και στη συνέχεια ο κ. Ψωμιάδης ξεναγήθηκε στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» όπου οι δύο άνδρες προέβησαν σε σύντομες δηλώσεις.
Ο κ. Φωτιάδης καλωσορίζοντας τον συνάδελφό του, όπως αποκάλεσε τον κ. Ψωμιάδη, τόνισε ότι με αυτή του την προσπάθεια αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της αυτοδιοίκησης. Του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια που καταβάλει, ώστε να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και επεσήμανε ότι εύχεται με την προσπάθειά του αυτή να σηματοδοτήσει, να αφήσει τα ίχνη του, για την αυτοδιοίκηση συνολικά.
Μιλώντας στη συνέχεια ο κ. Ψωμιάδης τόνισε ότι από ευγένεια, σεβασμό και συναδελφικότητα, επισκέφθηκε τον φίλο και συνάδελφό του Στέφανο Φωτιάδη και ευχήθηκε ό,τι καλύτερο για τον ίδιο αλλά και για το Νομαρχιακό Συμβούλιο. Ο κ. Ψωμιάδης, στη συνέχεια, σε δηλώσεις του, επεσήμανε ότι στηρίζει τη διοικητική μεταρρύθμιση. Μια μεταρρύθμιση όμως που θα ήθελε να είναι γενναία για την περιφέρεια και όχι να πηγαίνει με δειλά βήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ