Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Η ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ Γ.Ν.Σ. ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ



Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών συνεχίζοντας την προσφορά εξειδικευμένων παροχών υγείας απευθύνεται στον γυναικείο πληθυσμό του δήμου Σιδηροκάστρου για να γνωστοποιήσει την παρουσία της μονάδας γυναικολογικού καρκίνου στο κέντρο υγείας αυτού. Έχοντας στο πλευρό της κοινωνούς και σημαντικούς συνεργάτες στον αγώνα της πρόληψης ,όλα τα μέσα επικοινωνίας. Διότι πάντα με την σημαντική στήριξη τους ο έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος του Νομού , ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα τους εκάστοτε δήμους που φιλοξενούν την υπερσύγχρονη μονάδα γυναικολογικού καρκίνου.
Σκοπός της ενημερωτικής αυτής προσπάθειας η προληπτική επίσκεψη στην κινητή μονάδα γυναικολογικού καρκίνου των γυναικών όλου του δήμου Σιδηροκάστρου.
Από την Δευτέρα 23 του τρέχοντος μηνός Νοεμβρίου και για μια εβδομάδα έως και τις 28/11/09 Παρασκευή του τρέχοντος μηνός η νέα κινητή υπερσύγχρονη μονάδα γυναικολογικού καρκίνου του γενικού νοσοκομείου Σερρών θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του κέντρου υγείας του δήμου Σιδηροκάστρου.
Επιδίωξη της κίνησης αυτής η πρόληψη και γνωστοποίηση τυχόν προβλημάτων στις γυναίκες μέσω μαστογραφιών και Τεστ Παπανικολάου
Στην κινητή μονάδα γυναικολογικού καρκίνου θα προσφέρουν τις εξειδικευμένες τους υπηρεσίες ,ειδικοί επιστήμονες και παραϊατρικό προσωπικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ