Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Εκαινιάστηκε το Κέντρο Εξέτασης Υποψηφίων Οδηγών


Ένα σημαντικό έργο στο πλαίσιο της εθνικής στρατηγικής για την οδική ασφάλεια και τον τρόπο εξέτασης των υποψήφιων οδηγών, διαθέτει από σήμερα ο Νομός Σερρών.
Πρόκειται για το Κέντρο Εξέτασης Υποψηφίων Οδηγών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών που εγκαινιάσθηκε σήμερα, Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010.
Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, ενώ τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μάρκος Μπόλαρης που αναφέρθηκε στη σημασία του έργου, όπως επίσης ο Νομάρχης Σερρών κ. Στέφανος Φωτιάδης, η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κυρία Μαρία Λιονή και ο Αντινομάρχης Υγείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αξιοποίησης Ανθρώπινων Πόρων κ. Αναστάσιος Μπαλουκτσής.
Παρόντες στην τελετή ήταν οι Βουλευτές Σερρών κ.κ. Μιχάλης Τζελέπης, Αναστάσιος Καριπίδης, Δήμαρχοι του Νομού, Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, υπηρεσιακοί παράγοντες και εκπαιδευτές σχολών οδηγών.
Το Κέντρο Εξέτασης Υποψηφίων Οδηγών ολοκληρώθηκε πιλοτικά από τη Ν.Α. Σερρών, στο πλαίσιο της εθνικής στρατηγικής για την προώθηση της οδικής ασφάλειας.
Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ, χρηματοδοτήθηκε από Κρατικές και Κοινοτικές πιστώσεις, δημοπρατήθηκε τον Ιούνιο του 2007, ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2009 και παρελήφθη από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών, τον Οκτώβριο του 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ