Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΝΝΕΔ


Σύμφωνα με την απόφαση του εκτάκτου συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Μαρτίου 2010 και τις αποφάσεις της ΚΕΦΕ η ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της ΟΝΝΕΔ από τη βάση θα διεξαχθεί τη Κυριακή 18 Απριλίου 2010.
Στη διαδικασία εκλογής Προέδρου της ΟΝΝΕΔ θα συμμετέχουν και Ελληνίδες και Έλληνες πολίτες ηλικίας από 16 έως 18 ετών που κατέχουν αστυνομική ταυτότητα αλλά δεν συμπεριλαμβάνονται στους Εθνικούς Εκλογικούς Καταλόγους, όπως επίσης Έλληνες το γένος που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις Εθνικές Εκλογές αλλά κατέχουν Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς καθώς και Κύπριοι πολίτες που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις Εθνικές Εκλογές.
Για τις ανωτέρω τρεις κατηγορίες δυνητικών ψηφοφόρων για την εκλογή Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, έχει αποφασιστεί να υπάρξει περίοδος εγγραφών των ενδιαφερομένων, ώστε να συμπεριληφθούν στους εκλογικούς καταλόγους της ΟΝΝΕΔ. Η προθεσμία εγγραφών είναι από 23 Μαρτίου 2010 έως 12 Απριλίου 2010.
Οι ενδιαφερόμενοι θα προσέρχονται στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε Σερρών (Εθνικής Αντιστάσεως 12 1ος όροφος) αυτοπροσώπως με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Ειδικού Δελτίου Ταυτότητας Ομογενούς ή του διαβατηρίου της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα συμπληρώνουν το έντυπο της αιτήσεως , θα το υπογράφουν και θα παραδίδουν φωτοαντίγραφο της ταυτότητας, του διαβατηρίου ή της κάρτας ομογενούς ανάλογα με την περίπτωση.
Το γραφείο υποδοχής αιτήσεων θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως 14:00μ.μ και 18:00μ.μ έως 20:00μ.μ. (Τηλέφωνο Επικοινωνίας 23210 – 26200)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ