Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Ο Νομάρχης Σερρών κ. Στ. Φωτιάδης συμμετέχει στην πανεθνική προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων


Στην πανεθνική εκστρατεία με στόχο τη συγκέντρωση, σε εθελοντική βάση, χρηματικών ποσών που θα διατεθούν αποκλειστικά στη συμβολή για την απόσβεση του δημόσιου χρέους, συμμετέχει ο Νομάρχης Σερρών κ. Στέφανος Φωτιάδης, κατόπιν σχετικής επιστολής του Προέδρου της Βουλής κ. Φίλιππου Πετσάλνικου.
Επικεφαλής της εκστρατείας τέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, μια προσωπικότητα εγνωσμένου κύρους και ευρύτατης αποδοχής, που εκφράζει την ενότητα του ελληνικού λαού.
Στο πλαίσιο αυτό, με σχετική πράξη του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος , δημιουργήθηκε με κωδικό:

26132462

«Λογαριασμός Αλληλεγγύης για την απόσβεση δημοσίου χρέους» στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Στον λογαριασμό αυτό, οι πολίτες της χώρας, οι Έλληνες της διασποράς, καθώς και οι απανταχού φιλέλληνες, μπορούν εθελοντικά να καταθέτουν οποιοδήποτε ποσό επιθυμούν, είτε στα υποκαταστήματα της Τράπεζας της Ελλάδος, είτε σε οποιοδήποτε υποκατάστημα των άλλων δημόσιων και ιδιωτικών τραπεζικών ιδρυμάτων. Οι εντολές πίστωσης του εν λόγω λογαριασμού δεν επιβαρύνουν τους καταθέτες με τραπεζική προμήθεια.
Όταν πρόκειται για τη συνεισφορά μέσω των υποκαταστημάτων των ελληνικών τραπεζών στο εξωτερικό ή και των υποκαταστημάτων αλλοδαπών τραπεζικών ιδρυμάτων στο εξωτερικό, τότε, είναι απαραίτητα για κάθε συναλλαγή τα εξής στοιχεία:

IBAN GR 04 010 0024 0000000026132462 SWIFT/BICBNGRGRAA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ