Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Αναδιάρθρωσης Αμπέλου


Η Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών ενημερώνει τους καλλιεργητές αμπέλου ότι όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στα προγράμματα:
1) Αναδιάρθρωσης Αμπέλου,
2) Οριστικής Εγκατάλειψης Αμπέλου και
3) Ενεργοποίησης Δικαιωμάτων Φύτευσης από το Εθνικό Απόθεμα
θα πρέπει να καλλιεργούν μία από τις συνιστώμενες ή επιτρεπόμενες οινοποιήσιμες ποικιλίες σύμφωνα με το συνημμένο πίνακα.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης Ν.Α. Σερρών, γραφείο 10, κ. Κράλλης Παρασκευάς τηλ. 23213 55219.
ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΑΜΠΕΛΟΥ

Συνιστώμενες
Επιτρεπόμενες
Αθήρι Β
Ζουμιάτικο Β (Δαμιάτης)
Ασύρτικο Β
Μπατίκι Β
Λημνιό Ν
Παμίδι Ν
Μαλαγουζιά Β
Σέφκα Ν
Μοσχόμαυρο Ν
Cinsaut N
Ροδίτης Rs (Αλεπού)
Ugni Blanc B (Trebbiano)
Cabernet Sauvignon N
Αγιωργίτικο Ν
Chardonnay B
Αγούμαστος Β
Merlot N
Ασπρούδα Σερρών Β
Sauvignon Blanc B
Κοϊνιάρικο Ν
Syrah N
Μοσχάτο Αλεξανδρείας Β
Cabernet Franc N
Viognier B



Ø Με τα αρχικά γράμματα που δηλώνουν το χρώμα της σταφύλης ως εξής : Β (Λευκή), Ν (Μαύρη), Rs (Ροζέ), Rg (Κόκκινη), G (γκρι) και
Ø μέσα σε παρένθεση τα συνώνυμα τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ