Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ 1 ΘΕΣΗ


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πρώτης Σερρών, που εδρεύει στην Πρώτη Σερρών, ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Ενέργειες ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής και βελτίωση της ποιότητας ζωής ηλικιωμένων και ατόμων που χρήζουν κατ’οίκον βοήθειας» (Πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι) με την κάτωθι ειδικότητα: Μία (1) θέση Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), ειδικότητας Κοινωνικού Λειτουργού.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έως και την Πέμπτη 01 Απριλίου 2010, αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πρώτης, Πρώτη Σερρών, Τ.Κ. 62047, υπ΄όψιν κ. Μπακάλη Νικολάου (τηλ. επικοινωνίας : 23243-50209).
Η ανακοίνωση της προκήρυξης και τα έντυπα των αιτήσεων διατίθενται στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πρώτης, στο ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (γραφείο, αρ.126), ενώ έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr/, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Προκηρύξεις Πλήρωσης Θέσεων Εργασίας»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ