Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

«Η πίεση δεν έχει φύγει» και η ήττα ήρθε





Διαιτητές: Ανδρικόπουλος – Δεσλής – Μιχελής.Τα δεκάλεπτα: 14-17, 26-40, 41-50, 66-61ΗΡΑΚΛΗΣ (Κακιούσης): Κέκελης 6 (2), Πέτροβιτς 19 (3), Ακεψιμαΐδης, Καραποστόλου 2, Λάππας 4, Λαμπρόπουλος 8, Καστλ 4 (1), Δέσπος 14, Μπούτσι 9 (1).ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Χατζηκυριακίδης): Πεχλιβάνης 6 (2), Γυμνόπουλος, Τότσιος 17, Παπούδας, Χόχλερ 3 (1), Συμεωνίδης 16, Ασημάκης 3, Παβλίσεβιτς 14, Βοϊβατόπουλος 2.

Αληθινός βγήκε τελικά ο Θανάσης Τοπούζης, ο οποίος διανύει περίοδο φόρμας και έχει βοηθήσει σημαντικά στην αγωνιστική άνοδο της ομάδας τον τελευταίο καιρό. Ο σέντερ των Ικάρων είχε μιλήσει στο http://www.ikaroibc.gr/ για τα πρόσφατα επιτυχή αποτελέσματα, αλλά και τον δύσκολο αγώνα που ακολουθεί στο Ιβανώφειο με αντίπαλο τον Ηρακλή.
«Καταφέραμε και κερδίσαμε τρεις από τους τελικούς που πρέπει να παίξουμε στον δεύτερο γύρο, όντας καλύτεροι στις λεπτομέρειες. Παρότι πρόκειται για πολύ σημαντικές νίκες, εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος από τη βαθμολογική μας συγκομιδή, ούτε νιώθω ότι έχει φύγει η πίεση. Στόχος μας πρέπει να είναι όχι μόνο η παραμονή, αλλά και η κατάταξη όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία.
Για τον αγώνα του Σαββάτου είχε πει: παίζουμε τον – αγωνιστικά – δυσκολότερο αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο τον Ηρακλή. Πρόκειται για μια ομάδα σκληρή, με χαρακτηριστικά Α1, και θα πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο σκληροί και εμείς, αν όχι και περισσότερο».
Να σημειωθεί ότι ο αγώνας του Σαββάτου διεξήχθει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων.
Νέα νίκη για το παιδικό
Συνεχίζεται το σερί των νικών για το παιδικό τμήμα των Ικάρων, το οποίο επικράτησε και επί του Αρίωνα Ξάνθης στο κλειστό της Ομόνοιας με 79-58. Το συγκρότημα του Φώτη Κοκολιού δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να φτάσει στη σημαντική νίκη, στην προσπάθεια κατάληψης της πρώτης θέσης στη βαθμολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ