Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Εγκαινιάζονται τρία σημαντικά έργα οδοποιίας


Ο Νομάρχης Σερρών κ. Στέφανος Φωτιάδης, το Σάββατο 27 Μαρτίου και ώρα 12:00 μ. θα εγκαινιάσει δύο έργα οδοποιίας. Το πρώτο έργο είναι η ασφαλτόστρωση του δρόμου Κουμαριάς – Βαρικού και συνδέει τους Δήμους Σκουτάρεως και Στρυμονικού. Το δεύτερο έργο είναι η ασφαλτόστρωση του Δρόμου Κ. Μητρουσίου – Κουμαριάς και συνδέει τους Δήμους Κ. Μητρούση και Σκουτάρεως.
Η τελετή των εγκαινίων για τα δύο έργα θα γίνει στη διασταύρωση του δρόμου Κ. Μητρουσίου – Κουμαριάς με τον δρόμο προς Άνω και Κάτω Καμήλα.
Τα δύο έργα εκτελέσθηκαν με πόρους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών, από το Νομαρχιακό Πρόγραμμα Επενδύσεων 2009.
Η υλοποίηση των δύο έργων ήταν ένα χρόνιο αίτημα των τοπικών κοινωνιών των τριών Δήμων και η εκτέλεσή τους θα βοηθήσει και την οικονομία της περιοχής και την ασφαλή κίνηση των πολιτών.


Εγκαινιάζεται ο δρόμος στο λιμανάκι του Μανδρακίου


Ο Νομάρχης Σερρών κ. Στέφανος Φωτιάδης, την Κυριακή 28 Μαρτίου και ώρα 12:00 μ. θα εγκαινιάσει το έργο «Αποπεράτωση δρόμου προς το λιμανάκι του Μανδρακίου».
Το έργο εκτελέσθηκε με πόρους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών, από το Νομαρχιακό Πρόγραμμα Επενδύσεων 2009.
Η ασφαλής πρόσβαση των επισκεπτών στη λίμνη Κερκίνη, μέσα από τους παραλίμνιους οικισμούς και η ανάπλαση αυτών των χώρων, υπηρετούν την τουριστική ανάπτυξη του Νομού, που για τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών είναι από τα βασικά θέματα προτεραιότητας στο στρατηγικό της σχεδιασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ