Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

«Μπορούμε τη νίκη με Αμύντα»


Για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αμύντα (Σάββατο 17.30) προετοιμάζονται άπαντες στους Ικάρους. Ο Ντέγιαν Χόχλερ μίλησε στο www.ikaroibc.gr για το επερχόμενο παιχνίδι, αλλά και για τη νίκη που χάθηκε μέσα στο Ιβανώφειο εναντίον του Ηρακλή.
«Χάθηκε η ευκαιρία για να πάρουμε μια μεγάλη νίκη, άλλα δείξαμε ότι είμαστε ομάδα επιπέδου, αφού κοντράραμε μια από τις δυσκολότερες ομάδες μέσα στην έδρα της. Ηδη κοιτάμε μπροστά στο παιχνίδι με τον Αμύντα. Θα είναι και αυτό ένα δύσκολο ματς, όμως πιστεύουμε στις δυνάμεις μας. Αυτή τη στιγμή είμαστε ισόβαθμοι με τον προσεχή μας αντίπαλο και αν φτάσουμε στη νίκη θα μας βοηθήσει πολύ. Είναι σημαντικό να πετύχουμε νωρίς τις νίκες που χρειαζόμαστε για να μην κινδυνεύσουμε από εδώ και πέρα και να παίζουμε χωρίς υπερβολικό άγχος».
Ο σλοβένος πλέι – μέικερ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό στο γόνατο (ρήξη μηνίσκου) που τον κράτησε εκτός αγώνων για περίπου τρεις εβδομάδες: «Ευτυχώς ήταν κάτι που πέρασε γρήγορα και επανήλθα αρκετά σύντομα. Οπωσδήποτε ήμουν τυχερός που δεν έπαθα κάτι χειρότερο. Για μένα ο τραυματισμός ανήκει στο παρελθόν και το μόνο που σκέφτομαι είναι πώς θα προσφέρω περισσότερα στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ