Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

37 θέσεις Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων


Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωσε διαγωνισμό για την πλήρωση συνολικά τριάντα επτά (37) θέσεων Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων, προερχόμενων από ιδιώτες (ανεξαρτήτως φύλου) και Αστυνομικό Προσωπικό Γενικών Καθηκόντων (ανεξαρτήτως φύλου) που επιθυμεί να μεταταγεί στην κατηγορία Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων. Ο αριθμός των υποψηφίων που θα προσληφθούν ή θα μεταταχθούν ως Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων στην κατηγορία Οικονομικοί κατά ειδικότητα, καθορίζεται ως ακολούθως: Τριάντα επτά (37) θέσεις, Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), ειδικότητας Οικονομικού (με βαθμό Υπαστυνόμου Α΄) για τις κάτωθι ειδικότητες: Δεκαπέντε (15) θέσεις με ειδικότητα Φοροτεχνικών Εφαρμογών, δεκαέξι (16) θέσεις με ειδικότητα Τραπεζικών Εφαρμογών και έξι (6) θέσεις με ειδικότητα Οικονομικών Υγείας.

Οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες υποψήφιοι καλούνται να υποβάλλουν αυτοπροσώπως την αντίστοιχη αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου διαμονής τους έως και την Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα ή στην Κεντρική Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας τηλ. επικοινωνίας : 210-6977327, 210-6977774 και 210-6980910

Η ανακοίνωση της προκήρυξης και τα έντυπα των αιτήσεων διατίθενται στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Σερρών, στο Κ.Ε.Π της Ν.Α. Σερρών (γραφείο, αρ.126), ενώ έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του Κ.Ε.Π της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Προκηρύξεις Πλήρωσης Θέσεων Εργασίας»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ