Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

ΔΕΛΤΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΟΓΑ-ΛΑΕ


Ο Λογαριασμός Αγροτικής Εστίας του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), στα πλαίσια εφαρμογής των προγραμμάτων έτους 2010, ανακοίνωσε την έναρξη υλοποίησης του προγράμματος διανομής Δελτίων Θεάματος του ΟΓΑ/ΛΑΕ, το οποίο προβλέπει τη δωρεάν παροχή 100.000 εισιτηρίων Θεάτρου.

Η διανομή των ανωτέρω Δελτίων Θεάματος ξεκινά από τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι: 1. Όλοι οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ, 2. Οι ασφαλισμένοι του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης Αγροτών που είναι ασφαλιστικά ενήμεροι, 3. Τα μέλη των οικογενειών των ανωτέρω προσώπων (σύζυγοι – παιδιά) που είναι έμμεσα ασφαλισμένοι στον Ο.Γ.Α, 4. Οι επιζώντες (χήρες ή ορφανά) που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου ασφαλισμένου ή συνταξιούχου του Ο.Γ.Α .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα Δελτία Θεάματος ΟΓΑ/ΛΑΕ καθώς και τον κατάλογο των συμβεβλημένων θεάτρων από όλα τα ΚΕΠ της χώρας μέχρι εξαντλήσεώς τους προσκομίζοντας τα κατωτέρω απαιτούμενα δικαιολογητικά:

-Βιβλιάριο Υγείας ΟΓΑ (ατομικό και των προστατευμένων μελών), θεωρημένα και σε ισχύ κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης

-Απόκομμα πληρωμής σύνταξης ή απόκομμα καταβολής εισφορών (προκειμένου να εισαχθεί ο Αριθμός Μητρώου ΟΓΑ στην Αίτηση)

-Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας

Επισημαίνεται ότι τα άτομα που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου ασφαλισμένου ή συνταξιούχου του ΟΓΑ θα πρέπει επιπλέον να προσκομίσουν την επιστολή που τους έχει στείλει ο ΟΓΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ