Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ θέσεων εργάσιας

1. Η Κοινότητα Αχλαδοχωρίου του Νομού Σερρών, που εδρεύει στο Αχλαδοχώρι Σερρών, ανακοίνωσε τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, με ένα (1) άτομο ειδικότητας, Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών για την κάλυψη αναγκών του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π) της Κοινότητας Αχλαδοχωρίου Νομού Σερρών (Κωδικός ΚΕΠ:975) και με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κοινότητα Αχλαδοχωρίου Νομού Σερρών, Τ.Κ 62300, Αχλαδοχώρι- Σέρρες, απευθύνοντας την στη γραμματεία της Κοινότητας Αχλαδοχωρίου, υποψιν κ. Διόδου Πέτρου (τηλ. επικοινωνίας: 23230-61240) έως και τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010.

Η ανακοίνωση της προκήρυξης και οι αντίστοιχες αιτήσεις διατίθενται στα γραφεία του Κοινότητας Αχλαδοχωρίου Νομού Σερρών, στην διεύθυνση που προαναφέρεται και στο ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (Γραφείο αρ.126), ενώ έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Προκηρύξεις Πλήρωσης Θέσεων Εργασίας»).





2. Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 7Κ / 2009 (ΦΕΚ 457/ 29-12-2009, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορούν την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν εβδομήντα επτά (177) θέσεων τακτικού προσωπικού κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε) σε φορείς του Yπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Επισημαίνεται ότι η ανάρτηση στις νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις των πινάκων κατάταξης και προτεραιότητας υποψηφίων που μετέχουν στις διαδικασίες του ΑΣΕΠ καταργήθηκε με το Ν. 3801 / 2009 (ΦΕΚ 163 /Α/ 04-09-2009). Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλεύονται τους πίνακες των αποτελεσμάτων ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), και στην ιστοσελίδα του Κ.Ε.Π της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Αποτελέσματα»), όπου και έχουν καταχωριστεί.

Σημειώνεται ότι οι οριστικοί πίνακες των διοριστέων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010 έως και την πάροδο της Δευτέρας 28 Ιουνίου 2010 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ