Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΒΖ

1. Εκδόθηκαν οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Α.Ε. για το Εργοστάσιο Σερρών, που προβλέπει την πλήρωση συνολικά εκατό τεσσάρων (104) θέσεων προσωπικού, Τεχνολογικής (ΤΕ), Δευτεροβάθμιας (ΔΕ) και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ), διαφόρων ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (5 μήνες), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του εργοστασίου Σερρών της Ε.Β.Ζ Α.Ε.

Οι πίνακες με τα οριστικά αποτελέσματα θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την Τετάρτη 09 Ιουνίου 2010 έως και την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010.

Οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στο εργοστάσιο Σερρών της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Α.Ε, στον πίνακα ανακοινώσεων του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών, ενώ έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Αποτελέσματα Διαγωνισμών»), με τη δέσμευση της υπ’ αριθμό 62/2004 απόφασης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, περί μη ηλεκτρονικής δημοσιοποίησης και καταχώρησης του πίνακα των αποκλειόμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ