Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ένα άτομο στο Δήμο Βισαλτίας


Ο Δήμος Βισαλτίας Νομού Σερρών, ανακοίνωσε τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, με ένα (1) άτομο ειδικότητας, Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών για την κάλυψη αναγκών του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Βισαλτίας Νομού Σερρών (Κωδικός ΚΕΠ:778) που εδρεύει στο Δημητριτσι Σερρών, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Διεκπεραίωση Υποθέσεων Πολιτών» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κ.Ε.Π Δήμου Βισαλτίας, Τ. Κ 62200 –Σέρρες, απευθύνοντας την στον προϊστάμενο του Κ.Ε.Π Ζαπρούδη Ζαφείριο (τηλ. επικοινωνίας: 23220-20604) έως και τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010.

Η ανακοίνωση της προκήρυξης και οι αντίστοιχες αιτήσεις διατίθενται στα γραφεία του Δήμου Βισαλτίας Νομού Σερρών, στην διεύθυνση που προαναφέρεται και στο ΚΕΠ της Ν.Α Σερρών (Γραφείο αρ.126), ενώ έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Προκηρύξεις Πλήρωσης Θέσεων Εργασίας»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ