Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Παρουσία του Νομάρχη Σερρών σε ημερίδα για τον Ε61


Στην ημερίδα με θέμα: «Ο άξονας Ε61 ως αναπτυξιακή υποδομή των Νομών Καβάλας – Σερρών – Δράμας», που πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα, 14 Ιουνίου, στη Δράμα, συμμετείχε ο Νομάρχης Σερρών κ. Στέφανος Φωτιάδης.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σε συνεργασία με τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις Σερρών, Δράμας και Καβάλας και με κεντρικό ομιλητή τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Μαγκριώτη.

Παρευρέθησαν, επίσης, οι βουλευτές Δράμας κ.κ. Χ. Αηδόνης, Χ. Κεφαλίδου και Μ. Τζίμας, οι Βουλευτές Καβάλας κ.κ. Σ. Εμινίδης, Μ. Τιμοσίδης και Δ. Παπουτσής, ο Βουλευτής Σερρών κ. Μ. Τζελέπης, η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κυρία Θ. Κόκλα, ο Νομάρχης Δράμας κ. Κ. Ευμοιρίδης, ο Νομάρχης Καβάλας κ. Θ. Καλλιοντζής, Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, υπηρεσιακοί παράγοντες των τριών Νομών, ο Πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Α.Ε. κ. Αν. Μουρατίδης και ο Αντιπρόεδρος της Εγνατίας Οδού Α.Ε. κ. Γ. Τσακλίδης.

Δηλώσεις του Νομάρχη Σερρών

Σε δηλώσεις του, ο κ. Νομάρχης Σερρών επεσήμανε τα εξής:

«Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών έχει ιεραρχήσει τον συγκεκριμένο άξονα σε προτεραιότητα, εκτιμώντας ότι σε συνέχεια της περιαστικής των Σερρών θα εξυπηρετήσει αναπτυξιακά τους τρεις Νομούς μας.

Πλέον, στόχος όλων μας είναι η ολοκλήρωση του Ε61 και προς αυτή την κατεύθυνση, δηλώνω απερίφραστα ότι από την πλευρά του Ν. Σερρών θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ