Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ

Μετά τις επισκέψεις στους Δήμους Κ.Μητρούση, Λευκώνα και στην Κοινότητα Ορεινής ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Πέτρος Αγγελίδης, συνοδευμένος από συνεργάτες του, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Σκουτάρεως, την Τρίτη 15 Ιουνίου 2010.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων από το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για τα διάφορα ζητήματα, που απασχολούν το Δήμο Σκουτάρεως .

Η συνάντηση έγινε μέσα σε κλίμα πολύ φιλικό και εγκάρδιο, ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε ο Δήμαρχος του Δήμου Σκουτάρεως κ.Τατούδης Παναγιώτης, ενημερώνοντας τον κ.Αγγελίδη και τα μέλη της παράταξής του, αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα που απασχολούν το Δήμο Σκουτάρεως όπως:

  • Στην εγκεκριμένη χρηματοδότηση ύψους 2.500.000ευρώ για την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου Σκουτάρεως- Κ.Καμήλας και τη σύνδεσή του με το βιολογικό καθαρισμό του Δήμου Σερρών.
  • Στην άμεση παύση λειτουργίας του Χώρου Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων(Χ.Α.Δ.Α.) και στη μεταφορά των απορριμμάτων του Δήμου Σκουτάρεως στο Χ.Υ.Τ.Α. του Δήμου Σερρών.
  • Στις αναπλάσεις πλατειών Σκουτάρεως- Κ.Καμήλας.
  • Στην αγροτική οδοποιϊα
  • Σε ασφαλτοστρώσεις κ.λ.π.

Ο κ.Αγγελίδης μετά το τέλος της συζήτησης ευχαρίστησε το Δήμαρχο κ.Τατούδη Παναγιώτη και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη λεπτομερή ενημέρωση σχετικά με τα διάφορα προβλήματα του Δήμου Σκουτάρεως, όπως επίσης και για τη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα που συνάντησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ