Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

1ο ΚΡΙ - ΚΡΙ ΙΚΑΡΟΙ BASKETBALL CAMP

Ξεκίνησε την Κυριακή η πρώτη περίοδος του ΚΡΙ ΚΡΙ Ikaroi Basketball Camp στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Σερρών με την συμμετοχή 93 παιδιών αγοριών και κοριτσιών ηλικίας από 6 έως 19 ετών. Αξίζει να σημειωθεί πως δεκαπέντε παιδιά ήρθαν από άλλες πόλεις της Ελλάδας ως εσωτερικοί μαθητές του camp.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιελάμβανε την αξιολόγηση των παιδιών από τους προπονητές και τον καταμερισμό τους σε ομάδες προπόνησης και αγώνων.

Το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις των παιδιών έκλεψε όπως ήταν αναμενόμενο ο μεγάλος καλεσμένος του camp ο παλαίμαχος σταρ του ΝΒΑ αλλά και πρώην παίκτης των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, Τρέισι Μάρεϊ αλλά και ο ισπανός προπονητής της εθνικής ομάδας Νέων-Ανδρών και scouter της Μπαρτσελόνα Κος Πάμπλο Γκαρσία οι οποίοι ταξίδεψαν στην πόλη μας για να μεταφέρουν τις γνώσεις και τα μυστικά τους στους μικρούς φίλους του μπάσκετ.

Σήμερα Δευτέρα αρχικά θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό του camp και στη συνέχεια θα ξεκινήσει το κυρίως πρόγραμμα που περιλαμβάνει σταθμούς εκμάθησης τεχνικών στοιχείων αλλά και ασκήσεις ένας με έναν κ.λ.π.

Την Τρίτη 22/06/2010 το camp θα επισκεφθεί ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Λάζαρος Παπαδόπουλος για να παίξει με τα παιδιά και να μοιράσει πλούσια δώρα .

Η πρώτη περίοδος θα τελειώσει την Παρασκευή 25 Ιουνίου και την Κυριακή 27 Ιουνίου θα ξεκινήσει η δεύτερη περίοδος για την οποία οι εγγραφές συνεχίζονται.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους του camp

(Σέρρες) Παναγιώτης Σπανός: 6947 528969

(Αθήνα) Ισίδωρος Σκούφαλος: 6944 782169

(Υπ. Ελλάδα) Τάσος Μανωλόπουλος: 6977 208288

Τα δώρα του camp δεν σταματούν εδώ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ