Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Εγκατάσταση νέων Νηπιαγωγείων στην πόλη των Σερρών


Σειρά επισκέψεων σε χώρους όπου πρόκειται να εγκατασταθούν Νηπιαγωγεία, στην πόλη των Σερρών, πραγματοποίησε κλιμάκιο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και του Δήμου, με επικεφαλής τον Νομάρχη κ. Στέφανο Φωτιάδη, στο οποίο συμμετείχαν ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Σερρών, Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σπύρος Ιωαννίδης, ο Αντινομάρχης Υποδομών κ. Στάθης Πασχαλιάς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Ν.Α. και του Δήμου Σερρών.
Η περιοδεία έγινε σήμερα, Τρίτη 15 Ιουνίου και περιλάμβανε τέσσερις σταθμούς:
• Οικόπεδο στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, όπου ξεκίνησε η εγκατάσταση λυόμενου διθέσιου Νηπιαγωγείου,
• Δύο οικόπεδα στην περιοχή Σιγής, όπου θα εγκατασταθούν τριθέσιο και διθέσιο Νηπιαγωγείο και
• Το πρώην Ορφανοτροφείο, στην οδό Βενιζέλου, όπου συνεχίζονται οι εργασίες διαμόρφωσης των υπαρχόντων κτιρίων, για να εγκατασταθούν δύο διθέσια Νηπιαγωγεία.
Ο προϋπολογισμός από πλευράς του Ο.Σ.Κ. για τα παραπάνω Νηπιαγωγεία, ανέρχεται στα 2,5 εκατ. ευρώ, περίπου.

Δηλώσεις του Νομάρχη

Σε δηλώσεις του, ο κ. Νομάρχης επεσήμανε τα εξής:
«Μετά την επίσκεψή μου στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρακολουθούμε την εγκατάσταση του διθέσιου Νηπιαγωγείου στους Αγίους Αναργύρους, ενώ προχωρούν οι εργασίες και για τα άλλα οικόπεδα.
Πρόκειται για μια εξέλιξη ιδιαίτερα ευχάριστη, καθώς – μετά τα γνωστά προβλήματα χρηματοδότησης από τον ΟΣΚ – προχωρούν και πάλι οι εργασίες. Συνολικά θα έχουμε έντεκα νέες θέσεις Νηπιαγωγείου, σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, εντός της προσεχούς χρονιάς.
Ευχαριστώ τον Δήμο Σερρών, για την άριστη συνεργασία προκειμένου να διανοιχθεί και να καθαριστεί ο χώρος και όσους βοήθησαν για να φτάσουμε στην ευχάριστη αυτή εξέλιξη για να μην ταλαιπωρούνται τα παιδιά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ