Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ

Ο Δήμος Αμφίπολης, που εδρεύει στην Παλαιοκώμη του Νομού Σερρών, ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες), συνολικά ενός (1) ατόμου, για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Αμφίπολης για την εξής ειδικότητα: Μία (1) θέση Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ), ειδικότητας Εργάτη/τριας απορριμματοφόρου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στα γραφεία του Δήμου Αμφίπολης Σερρών, στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αμφίπολης, έδρα Παλαιοκώμη, Τ.Κ. 62041 Σέρρες, και ειδικότερα στην υπηρεσία προσωπικού, υπόψιν κ. Μελίτου Δημητρίου (τηλέφωνο επικοινωνίας 23243-50427) έως και την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010.

Η ανακοίνωση της προκήρυξης και τα έντυπα των αιτήσεων διατίθενται στα γραφεία του Δήμου Αμφίπολης Νομού Σερρών, στο Κ.Ε.Π της Ν.Α. Σερρών (γραφείο, αρ.126), ενώ έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Προκηρύξεις Πλήρωσης Θέσεων Εργασίας»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ