Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

«Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής»


Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.) ανακοίνωσε την έναρξη υποβολής αιτήσεων στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π) για την υλοποίηση του προγράμματος στα πλαίσια της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» και προσκαλεί τις γυναίκες που είναι α) μητέρες βρεφών, νηπίων και παιδιών ή / και β) μητέρες νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία και επιθυμούν να εγγράψουν τα τέκνα τους σε Δομές παροχής φροντίδας και φιλοξενίας, (Βρεφικούς, Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης-Κ.Δ.Α.Π, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία-Κ.Δ.Α.Π.ΜΕ.Α) ώστε να διευκολυνθούν να εναρμονίσουν τους απαιτητικούς και αντικρουόμενους ρόλους μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής.
Οι μητέρες που θα ενταχθούν στο εν λόγω πρόγραμμα, θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις: α)Να εργάζονται στην Ελλάδα ως μισθωτές ή αυτοαπασχολούμενες ή αυτοαπασχολούμενες στον πρωτογενή τομέα ή β) να συμμετέχουν σε Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης-Ε.Π.Α (Πρόγραμμα Νέων Θέσεων Εργασίας, Πρόγραμμα Νέων Ελεύθερων Επαγγελματιών, Πρόγραμμα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας-Stage, Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης ή γ) να είναι άνεργες και να διαθέτουν Δελτίο Ανεργίας σε ισχύ και αντίγραφο βεβαίωσης εξατομικευμένης προσέγγισης από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ ή δ) να είναι άνεργες και να λαμβάνουν ή να έχουν λάβει τακτικό επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, οποιαδήποτε χρονική περίοδο κατά το διάστημα από 21/06/2008 έως και 21/06/2010. Σημειώνεται ότι από τις ανωτέρω προϋποθέσεις εξαιρούνται οι τακτικοί υπάλληλοι Δημοσίου Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Τ.Α (α’ και β’ βαθμού)
Ο χρόνος υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής ορίζεται από τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010 έως και τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010.
Ο Φάκελος της Πρόσκλησης, που περιλαμβάνει την αντίστοιχη «Πρόσκληση» και την «Αίτηση συμμετοχής–Δήλωση» έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΑΕ) (www.eetaa.gr), καθώς και στις ιστοσελίδες www.prosonolotachos.gr. ή www.epanad.gov.gr της Ε.Υ.Δ του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και www.kedke.gr της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες γυναίκες μπορούν να απευθύνονται στα Κ.Ε.Π όλης της χώρας και στα γραφεία της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης σε εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 09.00 π.μ έως και τις 14.30 μ.μ στις παρακάτω Διευθύνσεις: α) Γραφεία Αθηνών (Μυλλέρου 73-77, 10436 Αθήνα / στάση ΜΕΤΡΟ «Μεταξουργείο», τηλ επικοινωνίας 210-5214600). β) Γραφείο Κεντρικής Μακεδονίας (Δωδεκανήσου 23, 54626, Θεσσαλονίκη, τηλ επικοινωνίας 2310-544714) και γ) Γραφείο Θεσσαλίας ( Ηρώων Πολυτεχνείου 21, 41221, Λάρισα, τηλ. επικοινωνίας 2410-579220 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ