Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Δώρα... Α1 στο καμπ των Ικάρων Σερρών

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εγγραφές για την πρώτη από τις δύο περιόδους του ΚΡΙ ΚΡΙ Ikaroi Basketball Camp 2010 (20 – 25 Ιουνίου). Το ενδιαφέρον των παιδιών τόσο από τις Σέρρες, όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα είναι έντονο και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν θα πρέπει να το κάνουν άμεσα, ώστε να προλάβουν πριν συμπληρωθούν όλες οι θέσεις.

Δώρα από την Α1...

Οι οργανωτες του camp, σε συνεργασία με τις κορυφαίες ομάδες της Α1 θα προσφέρουν στους συμετέχοντες ως δώρα τα επίσημα προϊόντα των ομάδων (φανέλες των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, Αρη, ΠΑΟΚ, Πανιωνίου κ.α.), επιβραβεύοντας έτσι τα παιδιά που θα κερδίσουν τα διαγωνιστικά παιχνίδια.

Υπενθυμίζεται ότι η μεταφορά των παιδιών που θα επισκεφθούν το camp από τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα θα γίνει δωρεάν.

Εγγραφές

Το κόστος εγγραφής για κάθε περίοδο είναι 160 € για τους εσωτερικούς αθλητές (χωρίς φιλοξενια στο ξενοδοχείο) και 400 € για τους οικότροφους (με φιλοξενια στο ξενοδοχείο). Επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους του ΚΡΙ ΚΡΙ Ikaroi Basketball Camp 2010 στα παρακάτω τηλέφωνα:

(Σέρρες) Παναγιώτης Σπανός: 6947 528969

(Αθήνα) Ισίδωρος Σκούφαλος: 6944 782169

(Υπόλοιπη Ελλάδα) Τάσος Μανωλόπουλος: 6977 208288

Χορηγός Επικοινωνίας το basketblog.gr

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία της σεζόν που μόλις τελείωσε, το basketblog.gr, η κορυφαία μπασκετική ιστοσελίδα της χώρας, θα αποτελέσει τον χορηγό επικοιωνίας και του ΚΡΙ ΚΡΙ Ikaroi Basketball Camp 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ