Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Νέες θέσεις εργασίας

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. ανακοίνωσε την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών, συνολικού αριθμού πενήντα πέντε (55) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Διεύθυνσης Πωλήσεων (ΔΠΩΛ) της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού Α.Ε. Η προβλεπόμενη μία (1) θέση για το νομό Σερρών αφορά στην ειδικότητα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), Διοικητικού Λογιστικού (Ταμίες).
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού Α.Ε στην ακόλουθη διεύθυνση: Δ.Ε.Η Κλάδος Πωλήσεων Μακεδονίας Θράκης, Αδριανουπόλεως 24, Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 55133, υπόψιν κου Πετρόπουλου Αντωνίου, (τηλ. επικοινωνίας: 2310-482277 και 2310-454054) από την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010 έως και την Παρασκευή 02 Ιουλίου 2010.
Η ανακοίνωση της προκήρυξης και τα έντυπα των αιτήσεων διατίθενται στα γραφεία της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού Σερρών, στο Κ.Ε.Π της Ν.Α. Σερρών (γραφείο, αρ.126), ενώ έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Προκηρύξεις Πλήρωσης Θέσεων Εργασίας»).

2. Η Διεύθυνση Ελέγχου Συντήρησης Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών, συνολικού αριθμού εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994, και όπως αυτές έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν. Η προβλεπόμενη μία (1) θέση για το νομό Σερρών αφορά στην ειδικότητα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), Χειριστών Γκρέιντερ.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Διεύθυνσης Ελέγχου Συντήρησης Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Διεύθυνση Ελέγχου Συντήρησης Έργων, Στρωμνίτσης 53, Τ.Κ. 54210, Θεσσαλονίκη, υπόψιν κου Ν. Τερζή, (τηλ. επικοινωνίας: 2310-390217) από τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010 έως και την Τετάρτη 07 Ιουλίου 2010.
Η ανακοίνωση της προκήρυξης και τα έντυπα των αιτήσεων διατίθενται στα γραφεία της Διεύθυνσης Ελέγχου Συντήρησης Έργων (Δ.Ε.Σ.Ε.) / Εργοτάξιο Σερρών, στην οδό Τέρμα Ομονοίας, στο Κ.Ε.Π της Ν.Α. Σερρών (γραφείο, αρ.126), ενώ έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Προκηρύξεις Πλήρωσης Θέσεων Εργασίας»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ