Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

2η περίοδος του ΚΡΙ ΚΡΙ Ikaroi Basketball Camp


Ξεκίνησε χθες Κυριακή 27 Ιουνίου η δεύτερη περίοδος του ΚΡΙ ΚΡΙ Ikaroi Basketball Camp στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Σερρών με την συμμετοχή 55 παιδιών,24 εκ των οποίων προέρχονται από την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα .
Στην δεύτερη περίοδο του camp προστέθηκαν στο team των προποηνητών οι κύριοι Πεταλωτής και Κλαδούχος, ενώ συνεχίζει να τιμά με την παρουσία του ο Ισπανός προπονητής Pablo (Pau) Garcia.
Το πρόγραμμα της δεύτερης περιόδου από πλευράς επισκέψεων είναι:
Δευτέρα και Τρίτη 28-29 Ιουνίου το camp θα επισκευτεί και θα προπονήσει τα παιδιά ο Σερραίος την καταγωγή ,πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ ,Γιάννης Γκαγκαλούδης.
Την Τρίτη 29 Ιουνίου το camp θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο διεθνής παίκτης του Αρη Νίκος Χατζηβρέττας και ο πάικτης του Παναθηναικού Δημήτης Βεργίνης
Την Τετάρτη 30 Ιουνίου ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος μαζί με το αδερφό του Χάρη θα μιλήσουν στα παιδιά μεταφέροντας τους κάποια από τα μυστικά του αθλήματος καθώς και ένα κομμάτι της τεράστας εμπειρίας τους.
Τέλος έχει προγραμματιστεί ομιλία του γιατρού της ομάδας των Ικάρων Κου Θάνου Μηλούση με θέμα «Πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ