Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ, πρόσληψη 53 ατόμων


Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α. Ε και η Περιφερειακή Διεύθυνση Επιστολικού Ταχυδρομείου Βορείου Ελλάδος, που εδρεύει στο Δήμο Ωραιακάστρου Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την πρόσληψη συνολικά πενήντα τριών (53) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Υπηρεσιακών Λειτουργιών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Επιστολικού Ταχυδρομείου Βορείου Ελλάδος των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε. που εδρεύουν ανά την επικράτεια. Η μία (1) θέση που προβλέπεται για τον Νομό Σερρών αφορά την ειδικότητα Οδηγών, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από την Παρασκευή 11 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010, αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Μονάδα Διανομής Σερρών, -ΕΛ.ΤΑ, Ευζώνων 29, 62100, Σέρρες (τηλ 23210-59970).

Η ανακοίνωση της προκήρυξης και τα έντυπα των αιτήσεων διατίθενται στο τοπικό Ταχυδρομικό Κατάστημα Σερρών, στο Κ.Ε.Π της Ν.Α. Σερρών (γραφείο, αρ.126), ενώ έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Προκηρύξεις Πλήρωσης Θέσεων Εργασίας»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ