Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΦΑΡΣΑ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

«Έμφραγμα» προκλήθηκε στο κέντρο των Σερρών μετά από τηλεφωνική ειδοποίηση για τοποθέτηση βόμβας στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στην πλατεία Εμπορίου. Όλα αυτά έγιναν χθες το μεσημέρι λίγα λεπτά μετά την έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Δύο λεπτά μετά τις δύο το μεσημέρι ένας άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, τηλεφώνησε στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών και είπε ότι σε μία ώρα ακριβώς θα σημειωθεί έκρηξη στο προαναφερόμενο σημείο. Αμέσως σήμανε συναγερμός και άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας απέκλεισαν όλη την πλατεία Εμπορίου απομάκρυναν τον κόσμο, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ ο αστυνομικός σκύλος ερεύνησε όλο το χώρο.

«Είδαμε ξαφνικά τους αστυνομικούς να παίρνουν όλα αυτά τα μέτρα και να απομακρύνουν τον κόσμο. Αν πρόκειται για φάρσα, για μένα όσοι κάνουν τέτοιες πλάκες πραγματικά είναι για το ανάθεμα. Τέτοιους είδους φάρσες δεν πρέπει να γίνονται. Σε καμία περίπτωση δεν νομιμοποιούνται τέτοιου είδους συμπεριφορές. Είναι ανεπίτρεπτο ένα μεγάλο μέρος της πόλης να «παραλύει» εξαιτίας μιας τέτοιας φάρσας», δήλωσε στη «Σημερινή» επιχειρηματίας που διατηρεί κατάστημα στην πλατεία Εμπορίου.

Δέκα λεπτά μετά τις τρεις το μεσημέρι έληξε ο συναγερμός καθώς ήταν μια ακόμη κακόγουστη φάρσα και η πλατεία Εμπορίου επέστρεψε στους γνώριμους ρυθμούς της.

Ειρήνη Παπαδάκη

Πηγή: Σημερινή των Σερρών




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ