Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Ιστορική άνοδος του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας στη Γ’ Εθνική


Ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας μετά από τον εξαντλητικό μαραθώνιο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος ετοιμάζεται το απόγευμα της Κυριακής να στεφθεί πρωταθλητής για τον 1ο όμιλο και ταυτόχρονα να πετύχει την άνοδό του στην γ΄εθνική. Οι φίλαθλοι προσδοκούν να πανηγυρίσουν μια μοναδική, μια μεγάλη, μια ιστορική άνοδο για τον Μέγα Αλέξανδρο. Μαζί και η διοίκηση της ομάδας που καθ΄ όλη τη φετινή χρονιά ήταν δίπλα στην ομάδα.

Μετά τη μεγάλη νίκη του Μέγα στο Σουφλί επί του πρωτοπόρου και συνδιεκδικητή Έβρου με 1-0 και με το τρίποντο στο σακούλι η ομάδα της Ηράκλειας πήρε κεφάλι στο βαθμολογικό πίνακα και απομένει η νίκη την Κυριακή επί του Καλαμπακίου για να γίνει πραγματικότητα η πολυπόθητη άνοδος.

Ο προπονητής της Ηράκλειας Στέλιος Ρίζος στη διάρκεια της εβδομάδας κράτησε χαμηλούς τόνους και στην προσπάθεια να έχει προσγειωμένους τους ποδοσφαιριστές του επαναλάμβανε μονότονα ότι η «δουλειά» τους θα τελειώσει την Κυριακή με νίκη επί της ΑΕ Καλαμπακίου. Ρεαλιστής ο κ. Ρίζος γνωρίζει καλά ότι «τελειωμένο είναι αυτό που έχει τελειώσει». Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα (Απών από το κυριακάτικο ματς θα είναι ο Καλιαμπάκας που άδικα αποβλήθηκε στο Σουφλί) ο Μέγας Αλέξανδρος θα κατεβεί σοβαρός και προσηλωμένος στο στόχο του που δεν είναι άλλος παρά η νίκη. Από εκεί και πέρα το σφύριγμα της λήξης θα σημάνει την έναρξη του πανηγυριού για την άνοδο.

Πηγή: Σημερινή των Σερρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ