Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Δήμου ΑΧΙΝΟΥ και αλλού

1. Εκδόθηκαν οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης της Διεύθυνσης Αστικής Κατάστασης και Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, (Αριθμ Πρωτ. 22063 / 22-03-2010), που προβλέπει την πλήρωση συνολικά τριάντα μία (31) θέσεων προσωπικού, διαφόρων ειδικοτήτων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στη Διεύθυνση Αστικής Κατάστασης και Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη, καθώς και στα ομότιτλα Τμήματα αυτής με έδρα στους νομούς Κιλκίς, Πιερίας, Σερρών, Πέλλας, Ημαθίας και Χαλκιδικής αντίστοιχα.

Οι πίνακες με τα οριστικά αποτελέσματα θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την Πέμπτη 03 Ιουνίου έως και το Σάββατο 12 Ιουνίου 2010.

Οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στη Διεύθυνση Αστικής Κατάστασης και Αλλοδαπών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στον πίνακα ανακοινώσεων του Κ.Ε.Π της Ν.Α. Σερρών, ενώ έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (www.rcm.gr) καθώς και στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Αποτελέσματα Διαγωνισμών»), με τη δέσμευση της υπ’ αριθμό 62/2004 απόφασης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, περί μη ηλεκτρονικής δημοσιοποίησης και καταχώρησης του πίνακα των αποκλειόμενων.

2. Εκδόθηκαν οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης της του Δήμου Αχινού Νομού Σερρών (Αριθ. Πρωτ: 1666 / 06-05-2010), που προβλέπει την πλήρωση συνολικά τριών (3) θέσεων προσωπικού, ειδικότητας Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου.

Οι πίνακες με τα οριστικά αποτελέσματα θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την Πέμπτη 03 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010.

Οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στον Δήμο Αχινού, στο Σιτοχώρι Σερρών, στον πίνακα ανακοινώσεων του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών, ενώ έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Αποτελέσματα Διαγωνισμών»), με τη δέσμευση της υπ’ αριθμό 62/2004 απόφασης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, περί μη ηλεκτρονικής δημοσιοποίησης και καταχώρησης του πίνακα των αποκλειόμενων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ