Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΗΤΡΟΥΣΗ


ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ κ.ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Πέτρος Αγγελίδης και μέλη της παράταξής του, συνεχίζοντας τις ενημερωτικές τους συναντήσεις με φορείς και πολίτες επισκέφτηκαν τη Δευτέρα 07 Ιουνίου 2010 το Δημαρχείο του Δήμου Καπετάν Μητρούση στον Προβατά και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο κ.Καλαϊτζίδη Δημήτρη και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων για τα διάφορα ζητήματα που απασχολούν το συνενούμενο με το Δήμο Σερρών, Δήμο Κ.Μητρούση.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε κλίμα πολύ φιλικό και εγκάρδιο, ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε ο Δήμαρχος του Δήμου Κ.Μητρούση κ. Καλαϊτζίδης Δημήτρης, ενημερώνοντας τον κ.Αγγελίδη και τα μέλη της παράταξής του, αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα του Δήμου Κ.Μητρούση που έχουν σχέση, με την καθαριότητα, την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης, την καθημερινότητα, την αγροτική οδοποιϊα κ.α.

Ο κ.Αγγελίδης μετά το τέλος της συζήτησης ευχαρίστησε το Δήμαρχο κ.Καλαϊτζίδη Δημήτρη και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη λεπτομερή ενημέρωση σχετικά με τα διάφορα προβλήματα του Δήμου Κ.Μητρούση, όπως επίσης και για τη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα που συνάντησαν.

Οι ενημερωτικές συναντήσεις της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων θα συνεχισθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα με επισκέψεις στους Δήμους Σκουτάρεως, Λευκώνα και στις Κοινότητες Ορεινής και Α.Βροντού, που συνενώθηκαν με το Δήμο Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ