Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ


Ελληνική επιχειρηματική αποστολή στη Μόσχα στις 6-9 Ιουνίου, με τη στρατηγική πρωτοβουλία του Υπουργείου Εξωτερικών για την ανάπτυξη του τουρισμού και της οικονομικής διπλωματίας, πραγματοποιεί το Επιμελητήριο Σερρών, συνοδεία επιχειρηματιών του Νομού μας.

Η πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Σερρών για την προώθηση μίας πρωτοποριακής πρότασης για τη δημιουργία ενός μόνιμου Εκθεσιακού – Εμπορικού Κέντρου στη Μόσχα με σκοπό την προώθηση των ελληνικών προϊόντων, έχει ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση από το Υπουργείο Εξωτερικών, καθώς υποστηρίζεται και με την παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Σπύρου Κουβέλη, υπεύθυνο για την οικονομική διπλωματία.

Στην αποστολή μετέβη και ο βουλευτής Σερρών και αναπληρωτής Εισηγητής ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, κ. Στάθης Κουτμερίδης, ο οποίος θα συμμετάσχει στο Ελληνο-Ρωσικό Επιχειρηματικό φόρουμ, το οποίο διοργανώθηκε από το Επιχειρησιακό Συμβούλιο Ελλάδας - Ρωσίας, με τη συμμετοχή του Υπουργού Μεταφορών της Ρωσίας, κ. Levitin, του Αντιπροέδρου της Ρωσικής Κυβέρνησης, κ. Kozak, του Υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Σπύρου Κουβέλη, του Γενικού Γραμματέα Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Γιώργου Πουσσαίου, Ελλήνων και Ρώσων επιχειρηματιών.

Ο κ. Στάθης Κουτμερίδης, θέλοντας να στηρίξει και ο ίδιος αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία, παρίσταται στην αποστολή αυτή, γιατί πιστεύει πως τα οφέλη για τα ελληνικά προϊόντα θα είναι πολλαπλά στη μεγάλη αναπτυσσόμενη αγορά της Ρωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ