Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Επίσκεψη του Υφυπουργού Πολιτισμού & Τουρισμού στο Νομό Σερρών

Το Νομό Σερρών επισκέφθηκε, την Παρασκευή 4 Μαΐου, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Γιώργος Νικητιάδης, εν όψει του 3ου Συνεδρίου Γαστρονομίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης» την πόλη των Σερρών.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Σερρών, συμμετείχε σε σύσκεψη στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών, παρουσία των βουλευτών, του Νομάρχη, των Νομαρχιακών Συμβούλων και της ΤΕΔΚ, ενώ πραγματοποίησε συναντήσεις με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Σερρών, αντιπροσωπεία των τοπικών τουριστικών πρακτορείων και λοιπών παραγωγικών φορέων του Νομού, όπου συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου. Κατόπιν ο Υφυπουργός ξεναγήθηκε στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του.
Σε όλες τις συσκέψεις και συναντήσεις που πραγματοποίησε ο Υφυπουργός, συμμετείχε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Στάθης Κουτμερίδης, ο οποίος προηγουμένως τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης.
Την επίσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού έκλεισε ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού, κ. Γιώργος Πουσσαίος, ο οποίος αφού ξεναγήθηκε στο κτίριο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών, συμμετείχε ως εκπρόσωπος του Υπουργείου στην ημερίδα «Εργαλεία Ανάπτυξης και Προβολής του Γαστρονομικού Πολιτισμού», που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Σερρών, η Νομαρχία και η ΤΕΔΚ Ν, το Σάββατο 5 Ιουνίου στο ξενοδοχείο PHILIPPOS XENIA. Την ημερίδα χαιρέτισε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Στάθης Κουτμερίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ