Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Η αλήθεια θα λάμψει. Η Ε.Σ.Α.μεΑ. προσφεύγει στα αστικά και ποινικά δικαστήρια κατά των κατ' εξακολούθηση συκοφαντών


Με οργή και αγανάκτηση παρακολουθούμε τους κατ’ εξακολούθηση συκοφάντες και λασπολόγους, με ανυπόστατες αναφορές και καταγγελίες να σπιλώνουν αναιτιολόγητα και άδικα την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, τα αιρετά της στελέχη, τους εργαζόμενους σε αυτήν, τις οργανώσεις μέλη της, το σύνολο του αναπηρικού κινήματος της χώρας.

Τώρα, που δίνουμε την κορυφαία μάχη όλοι μαζί για την προστασία των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους από την οικονομική και κοινωνική κρίση, τώρα ξαναεμφανίζονται για να ρίξουν το δηλητήριό τους.

Η απάντηση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, των εργαζομένων σε αυτή και των οργανώσεων μελών της θα είναι άμεση. Το ποτάμι ξεχείλισε. Το λόγο έχει πια η ελληνική δικαιοσύνη. Προσφεύγουμε στα ποινικά και αστικά δικαστήρια της χώρας, ζητώντας την προστασία της τιμής και της αξιοπρέπειας μας. Οι κατ’ εξακολούθηση συκοφάντες και λασπολόγοι, θα κριθούν από τη δικαιοσύνη. Με απόλυτη πεποίθηση ότι η αλήθεια θα λάμψει, συνεχίζουμε τον αγώνα για την προστασία των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ